• Doen en beleven!

Onze doezoo is open

Let op !  Tijdens de kerstvakantie van 21-12-2019 t/m 05-01-2020 is er een speciale vakantie agenda deze zal binnen kort op onze site worden gezet. In de periode van 06-01-2020 t/m 20-01-2020 is onze DoeZoo vanwege grootonderhoud alleen geopend op zaterdag en zondag!

Onze DoeZoo is geopend dinsdag t/m zaterdag van 10 tot 17 uur en zondag van 12 tot 17 uur. In de vaste school vakantie ook op maandag ! Voor meer info over onze activiteiten zie de agenda! 

DoeZoo en Zeehondencentrum Pieterburen samen bezoeken?

Koop dan een combiticket voor verkrijgbaar aan onze kassa's

of koop een Eticket www.zeehondencentrum.nl/doezoo

Beleeft het leukste educatieve uitje van Groningen!

Lid van de ANWB ? koop dan een Eticket via Land van de ANWB!

De natuur saai? Dan ben jij nog nooit in DoeZoo geweest! Want in de DoeZoo wordt de natuur een spannende belevenis. Bij DoeZoo draait het om doen!

Al je zintuigen komen in het park volop aan bod: horen, zien, voelen, ruiken en proeven. Een slang om je nek... Een stinkdier aaien... En natuurlijk een kikker kussen! Dat is wel even wat anders dan plaatjes aan de wand van een museum. 

DoeZoo is ook de wereld van kriebelbeestjes: de insecten. Je komt er niet alleen insecten tegen, maar ook dieren en planten die insecten eten.

DoeZoo is buiten en binnen (ruim 900m2 overdekt plezier!). En is daarom geschikt met regen, sneeuw en zonneschijn. Voor iedereen. Er is namelijk altijd wat te beleven in DoeZoo.


 

 

Content Bottom Hand Sprinkhaan

Horen, zien, proeven, ruiken en voelen: dat doe je bij DoeZoo!

Maak eens kennis met al je eigen zintuigen.

En met de zintuigen van de dieren.

Horen dieren net als wij?

Hebben ze allemaal goede ogen?

Hoe voelt een kakkerlak?

Hoe ruikt de poep van de neusbeer?

Kortom, ga op ontdekking in DoeZoo. Het konijn, de uil, de papegaai, de neusbeer en de aap helpen je mee te ontdekken.