Schooleducatie

Meer leren in de klas over dieren en afsluiten met een bezoek aan DoeZoo. Of een spannend en leerzaam schoolreisje organiseren naar DoeZoo?

DoeZoo biedt scholen en groepen de combinatie van leuk & leerzaam. Zet de zintuigen van de kinderen aan het werk, samen met ons. Want waar heb je anders de mogelijkheid om een kikker te kussen, een stinkdier te aaien of een slang te voelen?

Meer informatie of een reservering aanvragen? Mail dan naar info@doezoo.nl.

DoeZoo in de groep

Wanneer je in de groep een themaweek over dieren organiseert, kan je deze afsluiten met een bezoek aan DoeZoo. Dat is een leuke, spannende en vooral ook leerzame aanvulling. Graag passen wij ons aan bij het schoolthema.

 

Een bezoek met rondleiding is al mogelijk vanaf € 6,50 per persoon. Dit kan uitgebreid worden met extra Doe-activiteiten en/of consumpties.

Kijk hiervoor ook bij Schoolreis, of neem anders contact met ons op.

Voor het speciaal onderwijs kunnen wij ook speciale arrangementen bieden. Mail of bel ons voor meer informatie. Onze prijzen zijn gebaseerd op deelname van minimaal 15 personen/kinderen. Is de groep kleiner? Bel of mail ons voor de aangepaste prijzen.

Schoolreis

DoeZoo is een kleinschalig park en daardoor heel goed geschikt voor schoolreisjes. Begeleiders kunnen gemakkelijk overzicht houden en voor de kinderen is er van alles te doen. De dieren staan natuurlijk voorop.

Tijdens de rondleiding kunnen de kinderen diverse dieren aanraken en soms zelfs 
vasthouden!
Neusberen te eten geven, een hagedis aanraken en een ontmoeting met Py de slang die in DoeZoo woont. Daarnaast kan er volop gespeeld worden.

Hieronder staan de verschillende mogelijkheden. Een pakket op maat? Daar werken we graag aan mee. Neem dan contact met ons op.

1. Schildpad

  • Entree
  • Rondleiding

Totale tijdsduur ongeveer 1,5 uur

nadien alle mogelijkheid om in het park rond te kijken en spelen

Kosten € 6,50 per persoon

2. Duizendpoot

  • Entree
  • Rondleiding
  • Knutselactiviteit: Gipsen dierfiguur schilderen
  • Patatjes met mini snacks of poffertjes
  • Ranja
  • IJsje

Totale tijdsduur ongeveer 2,5 uur

na het programma is er natuurlijk ruim tijd om in het park naar de dieren te kijken en te spelen

Kosten € 8,95 per persoon

Begeleiders betalen € 6,50, inclusief koffie of thee naar keuze. Wanneer begeleiders mee eten bij het arrangement Duizendpoot, berekenen wij € 2,50 per persoon extra.

3. Uitbreidingsmogelijkheden bij basis arrangement schildpad:

  • Bijenwaskaars maken onder begeleiding: € 2,00
  • Onder begeleiding van een van onze medewerkers een sprinkhaan prepareren (geschikt v.a. 8 jaar): € 2,50
Content Bottom Hand Sprinkhaan